Baby Assassins 2
VRIJ 22/03/2024 – 22:00

ベイビーわるきゅーれ2ベイビー

Oh wat zijn we verheugd, baby! …om de langverwachte terugkeer van Yugo Sakamoto‘s explosieve actiefilm reeks aan te kondigen met ‘Baby Assassins 2′. Na het overweldigende succes van de eerste film, die we vorige editie hebben vertoond, staan we te popelen om jullie opnieuw mee te nemen in een wild avontuur vol actie en verrassingen.belgie

In ‘Baby Assassins 2’ herenigt regisseur Yugo Sakamoto ons met de onverschrokken en buitengewone groep baby assassins. Deze keer worden ze geconfronteerd met een nog gevaarlijkere uitdaging wanneer ze verwikkeld raken in een wereldwijde samenzwering die hun leven en alles waar ze voor staan bedreigt.

De film barst van de adrenaline en zit boordevol intense gevechten, acrobatische stunts en onverwachte plotwendingen. Terwijl de baby assassins hun vaardigheden tot het uiterste drijven, worden ze geconfronteerd met nieuwe vijanden, uitdagende missies en hartverscheurende keuzes. Zullen ze in staat zijn om hun onschuld te bewijzen en degenen die hen willen vernietigen te stoppen?

Voor degenen die de eerste ‘Baby Assassins’-film hebben gezien, wordt ‘Baby Assassins 2’ een spannende voortzetting van het verhaal dat je niet wilt missen. Maar maak je geen zorgen als je de eerste film nog niet hebt gezien, want deze nieuwe aflevering belooft een op zichzelf staand avontuur te zijn dat je van begin tot eind zal meeslepen.

Dus zorg dat je erbij bent en bereid je voor op een adrenaline pompende ervaring vol spanning en sensatie die je op het puntje van je stoel zal houden. Mis het niet!

Year: 2023
Director: Yugo Sakamoto
Language: Japanese
Subtitles: English
Length:  101 min

TICKETS: BABY ASSASSINS 2
FILM ALGEMEEN € 12
FILM REDUCTIE € 10

 

asaff