The Blood of Wolves
VRIJ 22/03/2019 – 22U30

孤狼の血

Deze keiharde actiethriller brengt jou meteen in de sfeer en je zal ook al van bij het begin weten dat de investering in jouw filmticket geen parels voor de zwijnen zijn want die krijgen ander voer.
Zet je schrap voor de verfilming van het boek “Korou no Chi” van Yuko Yuzuki uit 2015 waarin de jonge, uiteraard nog groen-achter-de-oren zijnde, detective Shuichi Hioka samen met de erg ervaren rot in het vak, detective Shogo Ogami (een onweerstaanbare Yakusho Koji in een glansrol) een verdwijningszaak in “het milieu” dient te onderzoeken.

Deze film uit 2018 van regisseur Kazuya Shiraishi laat een absolute topcast schitteren in een donkere wereld. Dit is entertainment van de bovenste plank, een ideale film om op vrijdagavond een werkweek af te sluiten en de knop naar het weekend om te switchen.

Reeds 69 reservaties, nog 11 plaatsen beschikbaar.

Vrij 22/03/2019 - 22U30 Kassa Aantal
THE BLOOD OF WOLVES 9.50 euro
Reserveer

Year: 2018
Director: Kazuya SHIRAISHI
Language: Japanese
Subtitles: English
Length: 126 min

AWARDS:
Hochi Film Award 2018 – Best Actor (Kôji Yakusho) – Best Film (Kazuya SHIRAISHI) Japan Academy Prize for Outstanding Performance by an Actor in a Leading Role (Koji YSKUSHO), by an Actor in a Supporting Role (Tori Matsuzaka) & for Outstanding Achievement in Sound Recording.