Quotes 2017

 Geert Benoit, Yamagata

“Het was super! Yamagata is heel blij jullie te kunnen steunen elk jaar met dit prachtig event, fantastisch werk!”

“After the Storm is een pareltje, een heel interessante inleiding door Japans film-ondertitelaar Geert van Bremen en weeral een warme en gezellige after-party. Japan-Square mensen: proficiat en bedankt om de Japanse
film naar ons te brengen in de Skoop in Gent”

 

Veronique Verhage, dienst marketing Shoestring

‘Shoestring is dit jaar voor het eerst hoofdsponsor van het Japan Square filmfestival.
Enkele van onze medewerkers waren afgelopen woensdag aanwezig bij de vertoning van de openingsfilm ‘After the Storm’.

Een hartelijke ontvangst, vakkundige inleiding, meeslepende cinema, en – niet onbelangrijk – de overheerlijke sushi en sake tijdens de receptie achteraf.
De vrijwilligers van Japan-Square zijn er in geslaagd om alle aanwezigen onder te dompelen in een badje van Japanse hartelijkheid en gastvrijheid.

Het programma op zondag is fantastisch, een perfecte dag om de voetjes onder tafel te steken voor de Japanse bento, en om nadien duimen en vingers af te likken aan ‘Dashi & Shoyu’…’

 

Geert van Bremen,  Ondertitelaar van ‘After The Storm’ Kore-eda
JASPA Subtitling | Japanese-Asian-Spanish

Ik vond de openingsavond van Japan Square heel goed bezocht. Spannend om voor een tot de nok toe  gevulde zaal iets te mogen zeggen over het filmvertalen.
De sfeer na de voorstelling was ook super. Ik heb een aantal fijne gesprekken gehad over de film en nieuwe mensen ontmoet die mijn belangstelling delen.
De sfeer waar het Japan-Square team voor zorgt is essentieel om het publiek ook achteraf te laten napraten en nagenieten.
Chapeau daarom voor jullie inspanningen.