LUNCH-film 2013

Nog voor we onze volledige programmatie vrijgeven, willen we u de mogelijkheid geven als eerste te reserveren voor onze LUNCH-film (gezien er beperkte bentô boxen zijn).

De uitverkozen film  hiervoor is SUKIYAKI op zondag 24 maart om 14h00 – dewelke u aangeboden wordt door Pioneer.
We kaderen even voor u:

Wat is uw beste maaltijd ooit? Op die hartverscheurende vraag kauwen 4 celgenoten samen met Kenta, ‘de nieuwe’ in het gezelschap. De spelregels zijn eenvoudig: overtuig uw celgenoten met uw smakelijkste herinnering. De inzet is hoog: de osechi, de traditionele nieuwjaarsmaaltijd en tevens hun jaarlijks culinair hoogtepunt.

Laat het duidelijk wezen, deze verfilming van de razend populaire komische manga Gokudô Meshi gaat over hemels eten en goddelijke bereidingen. De liefde van de man gaat door de maag, en bij Japanse criminelen is dat niet anders. Zoveel wordt al gauw duidelijk wanneer we de culinaire herinneringen van de celgenoten één voor één te zien krijgen. Van deze bloemlezing over de populaire eettafel krijg je gegarandeerd honger. Om u en de zetels van StudioSkoop te vrijwaren van al dat gewatertand, lanceert Japan-Square daarom voor het eerst dé hype van 2013: de LUNCH-film!

Het concept is eenvoudig: voor de luttele prijs van 17€ of 30€ schotelt het Gohan-team u vanaf 12h30 een authentieke bentô (Japans lunchpakket) voor, in het studio skoop cafe en zakt u daarna lekker weg in de warme (en droge) zetels van Studio Skoop bij het in noedels gedrenkte Sukiyaki. De gelukzaligste zondagmiddag van maart ligt nu al vast.

Menu:
– Miso soep
– Gebakken zalm met Teriyaki-saus
– Gefrituurde kip (gemarineerd in sojasaus met verschillende kruiden)
– Gebakken ei op Japanse wijze
– Gehaktballetjes en groenten met amazu-saus (zoetzuur)
– Boontjes met sesam
– Pickles van groenten
– Witte rijst

DE RESERVATIES VOOR DE LUNCH ZIJN VOLZET !

残念

Wenst u alsnog zo een  exclusieve MonBento-box ? ga langs in Walpoortstraat 11a – 9000 Gent

Wenst u alsnog te reserveren voor enkel de film , dan kan dit hier.