Het Japan Square online Filmfestival 2020 was een geslaagde editie !

Dit dankzij onze grote broer @FilmFestGent, maar zeker en vast ook dankzij jullie !
We weten uiteraard niet of u alleen of met andere cultuur-liefhebbers in de zetel zat toen u naar de film keek, maar volgens onze schatting hebben wellicht zo’n 600 mensen virtueel samen genoten van een beetje Japan in de eigen huiskamer.

Arigatoo!

We hopen nog jullie terug in real time te mogen ontvangen in 2021.

Een nieuw jaar dewelke terug gestart is in onzekere tijden maar met tal van, meestal nog voorzichtige, positieve vooruitzichten.
Omdat we voor de 12e editie van het Japan-Square Filmfestival resoluut willen kiezen voor onze normale allesomvattende event-formule: een on-site festival, mét openingsreceptie, mét culinaire side-events en een speelse namiddag voor jong en oud(er). En dat alles in een supergezellige Gentse cinema.

Moeten we de initiële data *24-28/03/2021* nog even doorhalen in onze spiksplinternieuwe agenda (v_v). Zannen nee.

De evolutie van de COVID-19 pandemie wordt nauwlettend in het oog gehouden. De huidige stand van zaken in overweging nemend betekent dit dat onze normale timing (einde maart) dus te vroeg is om te kunnen doen wat we echt willen, dus een concrete datum prikken zit er voorlopig nog niet in.

Maar we zijn uiteraard wel al volop bezig met onze eigen voorbereidingen en houden regelmatig contact met Studio Skoop. Zodra er heugelijk nieuws beschikbaar is over de editie 2021, met nieuwe data en eventueel een sneak-preview van het programma, zullen we jullie als eersten op de hoogte brengen. ( vergeet u zeker niet in te schrijven voor onze NB)

Intussen wensen we jullie het allerbeste, een goede gezondheid en goede vooruitzichten.

Het Japan-Square Team