The Mole Song: Hong Kong Capriccio
DO 23/03/2017 – 20U00

土竜の唄 香港狂騒曲

In deze tweede filmadaptatie van de populaire manga-reeks volgen we de nieuwe avonturen van undercover agent Kikukawa Reiji. Hij is ondertussen opgeklommen tot tweede in rang
binnen de geïnfiltreerde yakuza familie en gepromoveerd tot persoonlijke bodyguard van de clan-baas. In zijn undercover rol en nieuwe functie gaat hij het gevecht aan met de Chinese maffia terwijl hij tegelijkertijd uit de klauwen probeert te blijven van de nieuwe politiechef die hem als een corrupte overloper beschouwt. Op de koop toe zijn daar ook nog de overduidelijke avances van de vrouw én dochter van de baas. Genoeg ingrediënten voor een explosieve en karikaturale cocktail zoals we ze graag geserveerd krijgen na een maandje Tournée Minérale.

De toon en sfeer worden al meteen gezet in de openingsscène en alles wijst erop dat dit, tot en inbegrepen de finale, een over-the-top en intens ritje wordt op een achtbaan in Miike-land. Van cartoonesk geweld (in het zwart gekleed en met een wc ontstopper) tot delirische yakuza, als geen ander weet Miike je probleemloos te katapulteren naar het absurde en dolkomische universum zoals dat alleen uit zijn brein kan ontspruiten. Een portie licht geflambeerde gestoordheid zoals we ze u graag voorschotelen op een donderdagavond. Mag het ietsje meer zijn?

Reeds 50 reservaties, nog 115 plaatsen beschikbaar.

year : 2016
Director: Takashi Miike
Language : Japanese
Subtitles :English
Length: 2h8min