Love & Other Cults
zat 17/03/2018 – 22U30

獣道

Nadat Ai haar moeders etherische connectie met Sirius verstoort wordt ze bij een sekte geplaatst en herdoopt tot Ananda, niet wetende dat dit slechts één van haar vele gedaanteverwisselingen zal zijn. Passeren nog de revue: schuchter schoolmeisje, het Japanse equivalent van marina/brenda, en nog een aantal waar we u liever mee verrassen. belgieRode draad doorheen deze prent is wel het groepje krapuultjes waar ze zich mee omringt. De verteller van het verhaal, Ryota, is één van hen en brengt niet alleen het relaas van zijn liefde voor Ai, maar geeft ons ook een unieke blik op het ontwortelde leven van hangjongeren in een provinciestad.

Naast badderpartijtjes en aanvaringen met de lokale yakuza behoren ook komische lummel momenten tot het dagelijkse leven. Zware kost zou u denken, ware het niet dat deze coming-of-age film doorspekt is met heerlijke zwarte humor en een toepasselijke punk-poppy soundtrack.

Voor meer inzichten in deze prent verwijzen we jullie graag door naar de regisseur Eiji Ushida hemzelve, want we hebben de eer hem in hoogsteigen persoon te mogen ontvangen samen met de vertaalster Jekaterina Balt.

Reeds 53 reservaties, nog 107 plaatsen beschikbaar.

Zat 17/03/2018 - 22U30 Kassa Aantal
LOVE & OTHER CULTS 9.50 euro
Reserveer

Year: 2017
Director: Eiji Uchida
Language: Japanese
Subtitles: English

Length: 1h34min

Zijn film Lowlife Love (2015) was eerder al te zien op het Filmfestival Gent in 2016.